Ga naar de inhoud

Bestuur 2023-2024

Maak kennis met het 26ste bestuur van ASDV Bonaparte. Er zijn door het jaar helaas een aantal bestuursleden gestopt, maar we hebben ook nieuwe mogen aannemen waardoor we nu zes gemotiveerde bestuursleden hebben.

Deze vier studenten, één werkende en één toekomstig student zetten zich dag in en dag uit in voor een beter Bonaparte.

Saskia Bergmann – Voorzitter

Saskia zit inmiddels in haar derde bestuursjaar en is de lijm die dit 26ste bestuur bij elkaar houdt. Ze is pas later bij de groep erbij gekomen om het kersverse bestuur uit de brand te helpen en dat is haar goed gelukt. Met haar leiderschap, kennis van de debatwereld en haar sterke houding heeft ze dit bestuur tot het meest succesvolle in recente jaren geleid.

Kai Stouthart – Secretaris/Vice-voorzitter

Kai is een toegewijde rechtenstudent die het bestuur complimenteert met zijn kennis van systemen en werkwijzen, en zijn probleem oplossende houding. Als secretaris zullen zijn bijdragen aan deze vereniging, in de vorm van bijvoorbeeld deze prachtige website en verbeterde statuten, nog lang een goede impact hebben. Het belangrijkste is echter dat hij voor altijd bekend zal staan als het bestuurslid dat naar meer dan 10 CoBo’s ging om Bonaparte te vertegenwoordigen en hoe hij zijn vechtkunsten gebruikte om menig rivaliserend bestuurslid te brassen.

Joie Rouwendaal – Penningmeester

Joie is simpelweg een tovenaar met cijfers en staat bekend om haar vriendelijke en gastvrije energie. Ze is al lang lid van Bona en is een uitstekende aanvulling op het team als onze nieuwe penningmeester. Ze houdt de boeken bij, maar verlicht ook de sfeer met haar leuke persoonlijkheid en eindeloze voorraad interessante verhalen. Van onze vakantiebudgetten tot de voorbereidingen voor grote toernooien, ze staat aan de basis van alles om ervoor te zorgen dat mensen de beste tijd hebben en binnen het budget blijven. Teamspelers zijn moeilijk te vinden, maar Joie bleek een van de beste te zijn.

Daan Zieren – Commissaris Debat

Daan is een gepassioneerd debater en debattrainer. Naast zijn baan als debattrainer, helpt hij Bonaparte door het opzetten van trainingsprogramma’s zodat leden zich kunnen ontwikkelen. Hij begeleidt delegaties naar toernooien binnen- en buitenland en streeft zoveel mogelijk mensen naar toernooien te laten gaan. Hij haalt ook geld op voor de verenigingen door cursussen aan te bieden aan externen. Daan woont in Den Haag en is nu 22 jaar.

Shaun McQuiston – Commissaris PR

Shaun, met een achtergrond in HR en bekend om zijn humor (en iets met een hond en een hoodie), is begin dit jaar bij het bestuur gekomen. Hij zorgt ervoor dat we de beste ontwerpen krijgen voor onze hoodies, banners en flyers! Ondertussen is hij ook de ster van onze Instagram en vermaakt hij onze volgers met zijn geweldige vlogs en behind-the-scenes. Gesprekken met Shaun zijn nooit saai en hij zorgt er altijd voor dat mensen zich welkom voelen. En last but not least, Shaun is stiekem een supergoede kok, die alle bestuursleden erg tevreden houdt tijdens board hangouts!

TJ Gates – Commissaris Sociaal

TJ is een van de meest wilde en creatieve sociaal commissarissen die deze vereniging ooit heeft gezien. Hij staat bekend om zijn constante energie en passie voor het organiseren van evenementen. Hoewel TJ pas sinds kort lid is, heeft hij zich opgeworpen als een uitblinker in het creëren van memorabele evenementen voor iedereen. Van het IKEA diner tot de D&D avond, hij zorgt ervoor dat elke Bonaparte Social de vereniging goed vertegenwoordigt en voor iedereen toegankelijk is. Het zijn de kleine momenten die er toe doen en TJ kan ze laten gebeuren.

nl_NLDutch