Ga naar de inhoud

Socials

Naast onze reguliere debatavonden komen we graag bij elkaar voor wat gezelligheid! Onze sociale evenementen, die we simpelweg ‘socials’ noemen, bieden leden de kans om met elkaar in contact te komen, te ontspannen en van elkaars gezelschap te genieten. Gemiddeld organiseren we twee socials per maand, variërend van uitbundige evenementen tot kleinere, intiemere bijeenkomsten. Meedoen is niet verplicht, maar natuurlijk wel heel leuk! We bieden een verscheidenheid aan socials, met een paar favorieten die jaarlijks terugkeren.

Eerstejaarsweekend

Dit is een weekendje weg ergens in Nederland dat plaats vindt rond oktober/november. Het is speciaal bedoeld voor nieuwe leden om elkaar beter te leren kennen, maar oudere leden zijn ook van harte welkom. Het hele weekend zit bomvol leuke activiteiten zoals een bonte avond, buitenspelletjes en nog veel meer!

Sport social

Hoewel wij met trots de debatsport beoefenen, is het soms ook fijn om de beentjes te strekken. Minimaal één keer per jaar gaan we naar een sportveld om daar te basketballen, tennissen, voetballen, noem het maar op! Laat zien dat jij naast verbaal iedereen ook fysiek te baas bent.

Gala

Rond kerst houdt Bonaparte altijd zelf ook een gala. Trek je mooiste kleren aan en eet het lekkerste eten! We wisselen af door soms met z’n allen op dezelfde locatie te feesten en door soms in kleine groepen het gala bij mensen thuis te vieren om zo dit evenement nog persoonlijker te maken.

Buitenlandweekend

Dit is ons tweede weekendje weg van het jaar. Maak je borst maar nat om met je nieuwe Bonaparte vrienden te feesten in Duitsland, België of Engeland! De afgelopen jaren zijn we naar Leuven (België), Aachen (Duitsland) en Lille/Rijsel (Frankrijk) geweest.

Collabs

Natuurlijk houden we al het plezier niet voor ons zelf, maar proberen we het juist zo veel mogelijk te verspreiden! Dit doen we door ook met andere studentenverenigingen, debatgerelateerd of niet, samen activiteiten te organiseren. Voorbeelden van dit jaar zijn schaatsen met Particolarte, Boulderen met A.S.V. Gay en, zoals je op de foto hiernaast kan zien, het bestelen van de Leidsche Debatclub!

nl_NLDutch