Ga naar de inhoud

Bestuur

Het 27e bestuur van Bonaparte is een gemotiveerd en bekwaam bestuur, dat meer energie wil brengen in zowel de borrels als in het debatteren van ASDV Bonaparte. De bestuursleden hebben veel ervaring met debatteren en het organiseren van activiteiten in het binnen- en buitenland en zullen zeker leuke tradities naar ons overbrengen.

Emily Rödel – Voorzitter

Dit is Emily, de voorzitter van het het 27e bestuur. Ze komt uit Duitsland en begon ongeveer vier jaar geleden met competitief debatteren op de middelbare school en vind het nog steeds leuk om met regelmaat mee te doen aan toernooien! Buiten debatteren kan je haar vinden op de UvA én op de VU, ze doet namelijk twee studies: psychologie en wiskunde. Emily is dus een echte doorzetter en kijkt ernaar uit jullie allemaal te zien op de debatavonden!

Joie Rouwendaal – Secretaris/Vice-voorzitter

Vorig jaar in het bestuur als penningmeester was zó leuk, dat Joie heeft besloten om nog een bestuursjaar te doen, dit keer als secretaris. Als de enige Nederlander in het bestuur zal ze haar best doen de Nederlandse ‘spirit’ binnen de vereniging levend te houden. Buiten debatteren is ze haar master in Mathematics aan de UvA gestart en is ze graag creatief bezig. Joie brengt niet alleen orde en overzicht, maar ook een unieke energie en liefde voor zowel cijfers als debat.

Veronika Vancheri – Commissaris Debat

Veronika is al drie jaar een vast gezicht bij Bonaparte en begint nu vol enthousiasme aan haar eerste bestuursjaar. Met haar eindeloze energie en herkenbare bos krullen is ze niet te missen. Als iemand die houdt van organiseren en het delegeren van taken, zorgt Veronika ervoor dat alle debatavonden tot in de puntjes geregeld zijn. Of je nu vragen hebt over toernooien, debatteren, of gewoon zin hebt in een goed gesprek – Veronika staat altijd voor je klaar!

Taya Tveritina – Commissaris PR

Taya werd ongeveer zes maanden geleden lid van Bona en voor ze het wist, belandde ze in het bestuur, waar ze helemaal voor ging. Ze studeert Businness and Economy aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, maar haar hart ligt duidelijk bij marketing, dus de rol van PR-commissaris voelde als een perfecte match! Nu richt ze zich erop om meer geweldige mensen zoals jij bij Bona te krijgen en ervoor te zorgen dat iedereen zich hier welkom voelt. Met haar warme persoonlijkheid en positieve energie zal dat zeker lukken!

Roza Bracic – Commissaris Sociaal

Dit is Roza, onze Commissaris Sociaal die ervoor zorgt dat je agenda vol zit met de leukste socials! Nu in haar derde jaar van de studie Mathematics aan de VU, weet ze hoe belangrijk het is om af en toe pauze te nemen, en ze is vastbesloten om plekken te creëren waar studenten kunnen ontspannen en verbinden. Ze ontdekte haar liefde voor debatteren op de middelbare school, maar had niet verwacht hoe leuk het zou zijn totdat ze bij Bonaparte kwam! Roza is toegewijd aan het ervoor zorgen dat je studententijd vol zit met onvergetelijke momenten. Heb je een leuk idee? Let’s make it happen!

Huu Minh Khoi Dang – Penningmeester

Maak kennis met Khoi, jullie penningmeester, die ervoor zorgt dat jullie budgetten net zo solide zijn als jullie sociale agenda. Hij zit nu in zijn 2e jaar van zijn studie Economie en Bedrijfseconomie aan de UvA en heeft een grote interesse in financiële markten en investeringsstrategieën. Khoi ontdekte zijn passie voor budgetteren en financiën op de middelbare school, waar hij vaak gefascineerd raakte door de fijne kneepjes van de economische theorie. Hij wist niet dat hij bij Bonaparte zijn analytische vaardigheden zou kunnen combineren met zijn liefde voor het stimuleren van een debatgemeenschap. Heb je een briljant idee? Laten we het omzetten in realiteit – wie houdt er immers niet van een beetje chaos met zijn spreadsheets?

nl_NLDutch